Destination Malå

Destination Malå/Máláge. Välkommen till Malå

Ein schönes Video zur Destination Malå! Danke an Abenteuerreich – Erlebnistouren 🙂 Euch allen…viel Spass beim Stöbern. Euer Johann

Publicerat av RegionLappland Torsdag 27 oktober 2016

 

En dag i Malå

Frukostbuffén står serverad mellan 06.30-09.00 må-fr & 08.00-10.00 lör-sön. Efter en stärkande frukost är det dags att bege sig till Tjamstanbackarna, som endast ligger 150 meter från hotellet. Liftarna är öppna mellan 10.00-16.00. Tjamstanbackarna har sex nedfarter, ett offpist område och fyra liftar, plus ett åkband för de allra minsta. De sex välpistade nedfarterna har stor variation, från grön till svart pist och passar hela familjen!

foto: ricke.se

När backen stänger eller energin tar slut, går ni ner till hotellet där vi erbjuder en relaxavdelning med bastu, utejacuzzi samt en vedeldad bastu. För dem som fortfarande har spring i benen kvar finns vår utomhus curlingbana på baksidan av hotellet. Där kan ni spela upp till 8 personer samtidigt. Eller varför inte prova på att hyra snöskor? Att ge sig ut på en mysig vandring i naturen, bort från alla pistade leder, är en svårslagen upplevelse!

När ni är trötta och hungriga finns Restaurang Tallkotten, där middagsbuffé serveras  mellan 17.30-20.30 må-fr & lör-sön 17.30-19.30

Vi har även uthyrning av snöskotrar. Skoterkläder/hjälm/skor finns att låna.

Ni kan få både guidade turer och även hyra skotern för äventyr på egen hand.

I Malå finns det många fina välpreparerade skoterleder.

Malå skoterklubb anlägger och underhåller lederna i kommunen med allt från röjningsarbeten och brobyggen sommartid till stakning, skyltning och sladdning vintertid. Allt detta sker på ideell basis och för detta arbete är den frivilliga medlemsavgiften och ledkortet av avgörande betydelse.

”Genom att köpa turistkort för 100:- bidrar du till drift och underhåll av lederna, på köpet får du njuta av vår fina natur”

Se skoterledskarta Malå kommun

Se skoterledskarta Malå samhället